BLI KUND

Du som vill ha garn av din ull är välkommen att lämna den till oss. Du hittar oss mycket lätt, med bästa möjliga angöringsplats, alldeles intill väg 57 i Sparreholm, mitt i Sörmland. Vårt spinneri ligger i samma industriområde som Sparreholms åkeri, med asfaltsväg ända fram till entrédörren.

Ren ull från friska får ger fint garn, det är därför viktigt att du sorterar ullen så att den blir ren ifrån halm och skräp. Vi väger råullen då den kommer in till oss och eftersom betalningen utgår ifrån bruttovikten så tjänar både du och vi på att ullen är väl genomgången innan vi får den. Du får då ut mer värde av inlämnad ull.

Kontakta oss om du är intresserad. Vi återkommer då med en planerad tidpunkt då vi kan ta emot din ull. Ungefär en månad innan planerad start för produktion hör vi av oss så att du hinner förbereda och leverera din ull utan stress. Den minsta mängd ull vi kan ta emot är 5 kg. En avgörande fördel med vår maskinpark är flexibiliteten att kunna bearbeta många olika slag av fibrer. Tveka inte att fråga oss om din ull. Vi kan bland annat producera kardflor, tops (det handspinnare använder), en-,två- eller tretrådigt garn.

Varmt välkommen till Båvens Spinnhus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *